MCP: Amfilohije je stabilno, bez povišene temperature...

"Mitropolit se zahvaljuje svima na brizi i ljubavi uz želje i molitve da Bog uzvrati Svojom ljubavlju svima darujući dobro zdravlje i napredak"

16549 pregleda 381 reakcija 57 komentar(a)
Amfilohije, Foto: Boris Pejović
Amfilohije, Foto: Boris Pejović

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, koji se od sinoć nalazi na bolničkom liječenju zbog koronavirusa, proveo je dan u dobrom raspoloženju i stabilnog je zdravstvenog stanja, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP).

U saopštenju se dodaje da je Amfilohijevo opšte stanje dobro, bez povišene tjelesne temperature i sa veoma visokim procentom saturacije.

"To su parametri koji ukazuju na normalan tok oporavka. Mitropolit se zahvaljuje svima na brizi i ljubavi uz želje i molitve da Bog uzvrati Svojom ljubavlju svima darujući dobro zdravlje i napredak. Obzirom da se u raznim medijima i društvenim mrežama pojavljuju neprovjerene, nepotpune i ponekad neistinite informacije u vezi sa zdravstvenim stanjem mitropolita Amfilohija, molimo sve da ne nasijedaju na takve špekulacije i da prate portal Mitropolije koji jedini ima direktnu komunikaciju sa ljekarima i u dogovoru sa njima saopštava potpune i tačne informacije", kazali su iz MCP.

Amfilohije je pozitivan na koronavirus i sinoć je primljen u Klinički centar Crne Gore (KCCG) nakon što je testiran u cetinjskoj bolnici.

Bonus video: