Ministarstvo odbrane: NVO iz oblasti zaštite životne sredine da prisustvuju vježbi gađanja minobacačima na Sinjajevini

"Prevoz je obezbijeđen od kasarne u Kolašinu do vježbovno strelišnog prostora"

8752 pregleda 164 reakcija 13 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ministarstvo odbrane uputilo je poziv zainteresovanim nevladinim organizacijama (NVO) iz oblasti zaštite životne sredine da prisustvuju vježbi gađanja minobacačima na Sinjajevini, saopšteno je danas iz tog ministarstva.

"Vojska Crne Gore će u periodu od 19. do 23. oktobra na vježbovno strelišnoj prostoriji na Sinjajevini realizovati stacionarno logorovanje i gađanje minobacačima 82mm i 120mm. Tim povodom, pozivamo zainteresovane nevladine oganizacije iz oblasti zaštite životne sredine da prisustvuju vježbi gađanja minobacačima 22. oktobra u 12 sati na vježbovno strelišnoj prostoriji na Sinjajevini", istakli su iz Ministarstva odbrane.

Oni su dodali da s obzirom na trenutnu situaciju sa epidemijom koronavirusa i ograničenim brojem mjesta, mole da zainteresovane NVO predlože po jednog predstavnika i akredituju se do petka, 16. oktobra do 12 sati na mejl adresu pr@mod.gov.me.

"Prevoz je obezbijeđen od kasarne u Kolašinu do vježbovno strelišnog prostora", zaključuje se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Bonus video: