KAZALI DA SU BEZREZERVNO UZ GRAĐANE

URA: Opet ćemo stati u odbranu Sinjajevine, nova Vlada će je odmah zaštititi

Oni kažu da su na "svakom mjestu branili ovaj ali i mnoge druge bisere prirode i da će tako biti i ovoga puta"

13910 pregleda 1985 reakcija 22 komentar(a)
Predstavnici URA-e na Sinjajevini (arhiva), Foto: URA
Predstavnici URA-e na Sinjajevini (arhiva), Foto: URA

Građanski pokret URA saopštio je da je bezrezervno uz građane koji brane planinu Sinjajevinu u odbrani tog netaknutog bisera prirode i ogromnog resursa pa samim tim i protiv planirane vojne vježbe koju organizuje odlazeći ministar odbrane Predrag Bošković.

Oni kažu da su na "svakom mjestu branili ovaj ali i mnoge druge bisere prirode i da će tako biti i ovoga puta."

Ukazuju da "inatni naum ministra Boškovića dovoljno govori o njemu kao navodnom patrioti."

“Baš kao što je svojim kompletnim javnim činjenjem sve ovo vrijeme prezentovao svoj navodni patriotizam i u ovim posljednjim danima na svojoj javnoj funkciji prezentuje oholost, bahatost i govori koliko zaista poštuje Crnu Goru, njen Ustav i njena najveća blaga a prije i iznad svega građane” , navode iz URA.

Kažu da su Bošković i oni nalik njemu za nekoliko dana "ružna prošlost Crne Gore i da takvi ljudi više nikada neće činiti vlast u Crnoj Gori."

“Otrovali su našu prirodu zarad svog profiterstva i profiterstva svojih najbližih. Naše rijeke stavljali su u cijevi, a onda od toga pravili novac za svoje džepove i džepove svojih najbližih. Uništavali našu netaknutu prirodu poput one na Sinjajevini. Nova Vlada zaštitiće Sinjajevinu i sva ostala prirodna blaga”, zaključuju oni u saopštenju.

Preporučujemo za Vas