postupak rangiranja sprovodiće komisije za doktorske studije

Prijave u drugom upisnom roku za doktorske studije UCG do četvrtka

Pojašnjavaju da će zainteresovani kandidati prijave sa odgovarajućim dokazima podnositi studentskim službama organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore do četvrtka, 22. oktobra 2020. godine

1750 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ilustracija, Foto: Boris Pejović

Centar za doktorske studije Univerziteta Crne Gore raspisao je danas konkurs za upis na doktorske studije, u II upisnom roku, za studijsku 2020/20212. godinu, za 71 mjesto, na 14 organizacionih jedinica, saopšteno je iz UCG.

Pojašnjavaju da će zainteresovani kandidati  prijave sa odgovarajućim dokazima podnositi studentskim službama organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore do četvrtka, 22. oktobra 2020. godine.

"Slobodnih mjesta ima na sljedećim organizacionim jedinicama: Biotehnički fakultet (5), Elektrotehnički fakultet (13), Fakultet za sport i fizičko vaspitanje (10), Fakultet za turizam i hotelijerstvo (5), Filološki fakultet (4), Filozofski fakultet (2), Građevinski fakultet (3), Mašinski fakultet (4), Medicinski fakultet (3), Metalurško-tehnološki fakultet (2), Pomorski fakultet Kotor (8), Pravni fakultet (2), Prirodno-matematički fakultet (8), Centar za doktorske studije (2)", kaže se u saopštenju.

Kako kažu, postupak rangiranja sprovodiće komisije za doktorske studije na organizacionim jedinicama Univerziteta.

Upis kandidata će se obaviti do 26. oktobra 2020. godine.

Više informacija dostupno je u tekstu konkursa, objavljenom u današnjim dnevnim listovima u crnoj Gori i na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore www.ucg.ac.me.

Preporučujemo za Vas