Startuje upis II generacije polaznika kurseva Educom i Vijesti IT akademije

Pretvoriti podatke u korisne informacije na osnovu kojih se donose najbitnije odluke za poslovanje je posao "data analyst-a" zanimanja koje je danas jedno od najtraženijih u IT industriji, zato ne propustite prililku da budete dio budućnosti

30355 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.10.2020. 16:51h

I ove jeseni polaznici će moći da stiču praktična i odmah primjenljiva znanja iz Digitalnog marketinga i Baza podataka i poslovne inteligencije. Uzevši u obzir situaciju sa pandemijom COVIDA-19, kada trebamo sačuvati i svoje i zdravlje drugih ljudi, nastava će se u potpunosti odvijati online.

Kako bi se jednostavnije opredijelili za jedan od kurseva nudimo vam informacije koje će vam svakako pomoći u tome.

Digitalni marketing – zanimanje koje se sve više traži

Sve više kompanija zapošljava stručnjake za digitalni marketing, pa ovo zanimanje trenutno spada među najtraženija na tržištu. Za rad u oblasti digitalnog marketinga potreban vam je samo računar i veza sa internetom što znači da svoj posao možete obavljati sa bilo kojeg mjesta. Zvuči primamljivo?

Na obuci koja će trajati tri mjeseca (jednom nedjeljno - dva časa) polaznici će savladati osnove izrade web sajta u WordPress-u i SEO optimizacije sajta. Takođe savladaće se osnove digitalne marketinške kampanje, kreiranje sadržaja kao i pravljenju strategije i oglašavanja na društvenim mrežama.

Napravite prvi korak prema vašoj karijeri u digitalnom marketingu. Prijavite se.

Baze podataka i poslovna inteligencija – upravljajte podacima na pravi način

Naučite kako da upravljate podacima, pretražujete i analizirate ih. Obuka obuhvata učenje relacionih baza podataka, SQL jezika i rad na Microsoft SQL server platformi, kao i osnove u izvještavanju podataka u programu Power BI. Stečeno znanje bi služilo onima koji ovim žele da se bave kao IT stručnjaci, ali i onima koji su krajnji korisnici kao finansijski i administrativni radnici kojima poznavanje SQL i izvještavanja mnogo koristi u poslu.

Pretvoriti podatke u korisne informacije na osnovu kojih se donose najbitnije odluke za poslovanje je posao "data analyst-a" zanimanja koje je danas jedno od najtraženijih u IT industriji, zato ne propustite prililku da budete dio budućnosti.

TELEFON ZA INFORMACIJE: 067 000 222

INFORMACIJE I PRIJAVE OVDJE

Bonus video: