Startovao upis druge generacije polaznika kurseva: Digitalni marketing i baze podataka

Sve više kompanija zapošljava stručnjake za digitalni marketing, pa je ovo zanimanje jedno od najtraženijih na tržištu. Da bi se bavili ovim zanimanjem potreban vam je samo računar i veza sa internetom, što znači da svoj posao možete obavljati sa bilo kojeg mjesta. Zvuči primamljivo?

68571 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Do 18. novembra Educom i Biznis akademija Vijesti vrše upis polaznika kurseva Digitalni marketing i Baze podataka i poslovna inteligencija. „Prateći savremene poslovne trendove i sve veću potrebu tržišta za ovom vrstom kadrova i ove godine smo odlučili da organizujemo kurseve koji su i prošle godine izazvali veliku pažnju i imali značajan broj polaznika“ istakao je Mirko Jovović iz Educoma, dodajući da će se zbog situacije sa pandemijom COVIDA-19 nastava u potpunosti odvijati online.

Kako bi se jednostavnije opredijelilil za jedan od kurseva nudimo vam informacije koje ce vam svakako pomoći u tome.

Digitalni marketing – zanimanje koje se sve više traži

Sve više kompanija zapošljava stručnjake za digitalni marketing, pa je ovo zanimanje jedno od najtraženijih na tržištu. Da bi se bavili ovim zanimanjem potreban vam je samo računar i veza sa internetom, što znači da svoj posao možete obavljati sa bilo kojeg mjesta. Zvuči primamljivo?

Tokom tromjesečne obuke (dva časa-jednom nedjeljno) polaznici će savladati osnove izrade web sajta u WordPress-u i SEO optimizaciju. Takođe, savladaće i osnove digitalne marketinške kampanje, kreiranje sadržaja kao i pravljenje strategije i oglašavanje na društvenim mrežama.

Zato napravite prvi korak prema vašoj karijeri u digitalnom marketingu. Prijavite se.

Baze podataka i poslovna inteligencija – upravljajte podacima na pravi način

Naučite kako da upravljate podacima, pretražujete baze podataka i analizirate ih. Predstojeća obuka obuhvata učenje relacionih baza podataka, SQL jezika i rad na Microsoft SQL server platformi, kao i osnove u izvještavanju podataka u programu Power BI. Stečeno znanje će poslužiti onima koji žele postati IT stručnjaci, ali i onima koji su krajnji korisnici kao finansijski i administrativni radnici kojima poznavanje SQL i izvještavanja može mnogo koristiti u radu.

Pretvoriti podatke u korisne informacije, na osnovu kojih se donose najbitnije odluke za poslovanje, je posao „data analyst-a“, zanimanja koje je danas jedno od najtraženijih u IT industriji, zato ne propustite prililku da budete dio budućnosti.

TELEFON ZA INFORMACIJE: 067 000 222

INFORMACIJE I PRIJAVE NA STRANI: https://educomacademy.me/drugageneracija/

Mogućnost online sastanka sa predavačima

S'obzirom na jako veliko interesovanje za naše predstojeće kurseve odlučili smo da svima koji žele da saznaju više o predstojećim edukacijama pružimo mogućnost za online sastanak sa predavačima i priliku da u razgovoru sa njima saznaju sve što ih interesuje o predstojećim edukacijama.

Online konsultacije će se održati u petak 30. oktobra preko Zoom aplikacije sa početkom u 18:00 časova.

Zainteresovani za program Digitalni marketing mogu pristupiti preko sljedećeg linka

https://us05web.zoom.us/j/85734979198?pwd=UW1aVHljYWUxVGs0d2dyOEtQSTcxUT09

Baze podataka i poslovna inteligencija

https://us05web.zoom.us/j/84306926461?pwd=MUdEMlFPMlNzOHk4Y29tUE92eTJNZz09

Očekujemo vas, tu smo za sva vaša pitanja.

Vidimo se u petak 30. oktobra na Zoom-u u 18 časova!

Bonus video: