"ostavio nekoliko amaneta i pisano i usmeno"

Davidović: Mitropolit Amfilohije ostavio oproštajno pismo, otvoriće ga mandatar Krivokapić

“Ono je namijenjeno njemu i narodu. Poslednjih dana je najmanje deset puta rekao da će za Svetog Luku biti na Cetinju pored odra Svetog Petra Cetinjskog. Mi mu nismo razumjeli poruku. U par navrata je rekao, doći ću živ ili mrtav. To je svima nama trebalo da bude opomena, ali smo bili ubijeđeni da je prošlo najgore. Nadali smo se da će naša draga doktorica Jelena Borovinić uspjeti da uradi nemoguće”, rekao je Davidović, prenose novosti.rs

54673 pregleda 3022 reakcija 38 komentar(a)
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, Foto: Boris Pejović
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, Foto: Boris Pejović

Biznismen Miodrag Daka Davidović iz Nikšića, blizak crkvenim krugovima, je rekao ej za novosti.rs.  da je vladika Amfilohije ostavio oproštajno pismo koje će blagovremeno otvoriti mandatar za sastav nove Vlade Zdravko Кrivokapić.  

“Ono je namijenjeno njemu i narodu. Poslednjih dana je najmanje deset puta rekao da će za Svetog Luku biti na Cetinju pored odra Svetog Petra Cetinjskog. Mi mu nismo razumjeli poruku. U par navrata je rekao, doći ću živ ili mrtav. To je svima nama trebalo da bude opomena, ali smo bili ubijeđeni da je prošlo najgore. Nadali smo se da će naša draga doktorica Jelena Borovinić uspjeti da uradi nemoguće”, rekao je Davidović, prenose novosti.rs.

“Naš mitropolit je ostavio nekoliko amaneta i pisano i usmeno o kojima možemo svjedočiti ja i otac Justin. Zamolio sam ga da nam to napiše iako je bio u velikom grču i bolu. On je uspio da ostavi to pismo vjernom narodu i posebno mandataru Krivokapiću”, kaže Davidović, prenose Novosti.rs.

Preporučujemo za Vas