"53 BOLESNIKA SE LIJEČE NA INFEKTIVNOM ODJELJENJU"

Tomanović: U Baru preminula tri pacijenta koja su bila zaražena koronavirusom

Tomanović je poručio zaposlenima u Opštoj bolnici Bar da "koliko je moguće manje prate društvene mreže i obraćaju pažnju na nedobronamjerne komentare"

22038 pregleda 24 reakcija 22 komentar(a)
Tomanović
Tomanović

U Opštoj bolnici u Baru preminula su tri pacijenta koja su bila zaražena koronavirusom, saopštio je direktor te zdravstvene ustanove Dragoslav Tomanović.

"Na Infektivnom odjeljenju Opšte bolnice u Starom Baru – COVID centru za Primorje, danas se liječe 53 bolesnika. Četiri su u jedinici intenzivnog liječenja. U protekla 24 časa tri pacijenta koja su bila na respiratoru su preminula, dva iz Budve, jedan iz Tivta“, kazao je Tomanović, u redovnom telefonskom uključenju u program Radio Bara.

Radio Bar navodi da je u prethodna 24 časa u COVID ambulanti pregledano 67 pacijenata sa sumnjom na infekciju novim koronavirusom.

Tomanović je poručio zaposlenima u Opštoj bolnici Bar da "koliko je moguće manje prate društvene mreže i obraćaju pažnju na nedobronamjerne komentare".

"Želio bih da im uputim poruku da, iako znam da su na izmaku snaga, nastave da kao i do sada predano, posvećeno i stručno liječe najteže bolesnike", rekao je Tomanović, a prenosi Radio Bar.

Preporučujemo za Vas