Buksovci snimili reklamu u čast serdara Krcuna!

Registruj se na meridianbet.me, pokupi nevjerovatan bonus i odigraj tiket na njihov račun

33379 pregleda 28 reakcija 26 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Kada je 1763. godine crnogorski serdar Krcun-Kublaj Zavirević, u kladionici Meridian uplatio tiket na kojem je bilo sedam fikseva odigranih na utakmice Engleske premijer lige, slučajno upao u Skadarsko jezero gdje su ga na prevaru uhvatili i potpuno upropastili janjičari Omer-bega Zumbulbegovica, nije ni slutio da će se istorija izgubljenih dobitnih tiketa nastaviti i u reklami organizacije The books of knjige za kladionice Meridian u kojoj podučavaju kako se kladiti, a ne ostati bez dobitka.

Da je serdar Krcun mogao da pogleda reklamu o kojoj je riječ, ne samo da ga janjičari ne bi upropastili, već bi sačuvao tiket i podigao dobitak od ondašnjih 29 srebrnjaka.

Organizacija The Books of Knjige i sportska kladionica Meridian su iskoristili priliku da na dan sjećanja na serdara Krcuna i godišnjicu njegovog pada u Skadarsko jezero poduče naše drage korisnike koji je najbolji i najsigurniji način klađenja u uslovima pandemije, a u isto vrijeme da shvate koliko su opasne neke divlje životinje.

Upravo iz navedenih razloga The books of knjige svim novim igračima meridanbet.me sajta poklanjaju 10 eura bonusa, bez uslova za sportsko klađenje. Kao i 100 besplatnih spinova za online casino.

Registruj se na meridianbet.me, pokupi nevjerovatan bonus i odigraj tiket na njihov račun.

Na kraju, poslije ovog lijepog iznenađenja, pogledajte reklamu koja je snimljena u čast sjećanja na serdara Krcuna.