Kandidati za prijem u Sektor specijalne policije uspješno završili šestomjesečnu obuku

"U periodu od šest mjeseci 15 kandidata, od kojih tri ženskog pola, koji su prethodno završili Policijsku akademiju u Danilovgradu, prošli su i uspješno završili specijalističku obuku za taktičko postupanje i rješavanje najsloženijih bezbjednosnih zadataka", saopšteno iz Uprave policije

10720 pregleda 10 komentar(a)
Kandidati koji su prošli obuku, Foto: Twitter
Kandidati koji su prošli obuku, Foto: Twitter

Danas je u Centru za obuku Sektora specijalne policije svečano obilježen završetak osnovne obuke prve klase kandidata za prijem u Sektor specijalne policije, saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su kazali da su se u stroju kome se obratio pomoćnik direktora Zoran Tomčić, pored kandidata nalazili i komandiri i instruktori koji su u prethodnom periodu izvršili njihovu selekciju i obuku.

"U periodu od šest mjeseci 15 kandidata, od kojih tri ženskog pola, koji su prethodno završili Policijsku akademiju u Danilovgradu, prošli su i uspješno završili specijalističku obuku za taktičko postupanje i rješavanje najsloženijih bezbjednosnih zadataka", kaže se u saopštenju.

Oni će, kako se dodaje, već od sjutra biti raspoređeni na poslovima i zadacima u Jedinicama Sektora specijalne policije.

Bonus video: