U Župi počelo asfaltiranje 2,5 km seoskih puteva

"Sa završetkom asfaltiranja ovih ulica u ovoj godini će zajedno sa opštinskim programom u Župi biti asfaltirano oko sedam kilometara puteva, a za predhodno tri godine će to ukupno biti oko 17km, čime se značajno unaprijedila seoska putna infrastruktura“, navodi se u saopštenju predsjednika MZ Župa, Dragoljuba Radulovića

4525 pregleda 2 komentar(a)
Foto: MZ Župa
Foto: MZ Župa

U Mjesnoj zajednici (MZ) Župa nikšićka počelo je asfaltiranje oko 2,5 kilometara seoskih puteva kroz program Ministarstva poljoprivrede, IFAD-a i Opštine Nikšić.

„Ovo je jedan od benefita za naše mjesto. Kroz program IFAD-a je u poslednje dvije godine u Župi asfaltirano oko pet kilometara puteva, oko 60 domaćinstava je iskoristilo subvencije za poljoprivredne mašine i nabavku visoko steonih junica. Sa završetkom asfaltiranja ovih ulica u ovoj godini će zajedno sa opštinskim programom u Župi biti asfaltirano oko sedam kilometara puteva, a za predhodno tri godine će to ukupno biti oko 17km, čime se značajno unaprijedila seoska putna infrastruktura“, navodi se u saopštenju predsjednika MZ Župa, Dragoljuba Radulovića.

Kako je istakao sve što su planirali za ovu godinu su i ostvarili, a nastaviće u tom pravcu i u narednom periodu.

„Naše nastojanje će biti da se i u narednoj godini nastavi kontinuitet ovih aktivnosti, iako smo svjesni da će to zavisiti od mnogo faktora u društvu, kako ekonomskih, političkih, tako i same zdravstvene situacije prouzrokovane korona virusom. Ipak čvrsto vjerujem da će se u narednoj godini Župa prepoznavati po dobrim aktivnostima, na zadovoljstvo njenih mještana“, poručio je Radulović.

Bonus video: