Vuković: Teška srca, ali se moramo pomiriti sa predlogom IJZ da se Podgorica zatvori

"Pojačaćemo inspekcijiski nadzor, razmotriti režim rada preduzeća, vidjeti sta to znači za situaciju i gradu i vidjeti da li se opet ide na zatvaranje lokala. Kada sagledam to do kraja moći ću detaljnije da odgovorim. Sve što bude očekivano od nas mi ćemo ispuniti do kraja", rekao je Vuković

97678 pregleda 472 reakcija 94 komentar(a)
Foto: Borko Ždero
Foto: Borko Ždero

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je kazao, odgovarajući da prokomentariše to što je Institut za javno zdravlje (IJZ) predlagao potpuno zatvaranje na tri do četiri sedmice Glavnog grada, da će teška srca morati da se pomiri sa tom činjenicom.

"Ja kao gradonačelnik ću teška srca morati da se pomirim sa tom činjenicom i da dam nalog svim gradskim službama koje već više od sedam mjeseci rade, da učine sve da mi tu odluku ispoštujemo do kraja jer znamo do čega nas je dovelo nepoštovanje tih odluka", rekao je Vuković.

Upitan koje mjere će preduzeti rekao je da su već angažovani u punom kapacitetu.

"Pojačaćemo inspekcijiski nadzor, razmotriti režim rada preduzeća, vidjeti sta to znači za situaciju i gradu i vidjeti da li se opet ide na zatvaranje lokala. Kada sagledam to do kraja moći ću detaljnije da odgovorim. Sve što bude očekivano od nas mi ćemo ispuniti do kraja", rekao je Vuković.

Povezani članci

13. Novembar 2020.

Mugoša: Institut je bio za zatvaranje

Bonus video: