Marković: Pljevlja zakoračila u unapređenje uslova za život i rad, a na dobrobit očuvanja kvaliteta životne sredine

"Njegujući i čuvajući multikonfesionalni sklad i kulturnu raznolikost naše države, Pljevlja daju primjer utemeljenoj viziji trajanja Crne Gore zasnovane na suživotu i dobrosusjedstvu", kaže se u čestitki Markovića

4448 pregleda 14 komentar(a)
Marković, Foto: Luka Zeković
Marković, Foto: Luka Zeković

Opština Pljevlja daje primjer utemeljenoj viziji trajanja Crne Gore zasnovane na suživotu i dobrosusjedstvu, ocijenio je premijer Duško Marković.

On je rukovodstvu i građanima Pljevalja čestitao 20. novembar, Dan opštine.

"Njegujući i čuvajući multikonfesionalni sklad i kulturnu raznolikost naše države, Pljevlja daju primjer utemeljenoj viziji trajanja Crne Gore zasnovane na suživotu i dobrosusjedstvu", kaže se u čestitki Markovića.

Navodi se da su, zahvaljujući intenzivnim ulaganjima u brojne infrastrukturne projekte, Pljevlja „duboko zakoračila u suštinsko unapređenje uslova za život i rad svih svojih žitelja, a na dobrobit očuvanja kvaliteta životne sredine u cijelom pljevaljskom kraju“.

"Ostvareni rezultati ulaganja države i saradnje Vlade i opštine služe za primjer i treba da budu podsticaj za još brži razvoj Pljevalja u skoroj budućnosti", poručio je Marković.

Bonus video: