"zarad dobra svih njegovih građana, ali i cijele Crne Gore"

Joković: Pljevlja moraju ponovo oživjeti

"SNP čestita građanima Pljevalja Dan opštine uz želju da narednu godinu dočekaju mnogo zadovoljniji životnim standardom i uslovima u kojima žive", kazao je Joković

2201 pregleda 2 komentar(a)
Joković, Foto: Luka Zeković
Joković, Foto: Luka Zeković

Pljevlja su prepoznata kao primjer multietničkog i multikonfesionalnog života i uvažavanja različitosti i kao takva daju nemjerljiv doprinos izgradnji moderne i građanske Crne Gore, rekao je predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković.

"SNP čestita građanima Pljevalja Dan opštine uz želju da narednu godinu dočekaju mnogo zadovoljniji životnim standardom i uslovima u kojima žive.Ovaj grad ima dovoljno potencijala da postane mjesto u kojem se dobro živi, radi i u kojem mladi ostaju da žive i stvaraju svoje porodice. Grad, koji je nekada bio poznat po uspjesima u oblasti industrije i energetike, mora ponovo oživjeti zarad dobra svih njegovih građana, ali i cijele Crne Gore. Uz želju da Pljevlja ponovo budu prepoznatljiva po dobrom i bezbrižnom životu, želim vam srećan praznik“, stoji u čestitki predsjednika SNP Vladimira Jokovića.