Marković: Slavimo sa snagom zajedništva i pravednošću kao vrlinama crnogorskog društva

"Želim da nas predstojeći Blagi dani podstaknu da afirmišemo one vrijednosti u koje vjeruju pravoslavni vjernici, ali i svaki dobronamjerni građanin naše zemlje bez obzira na vjeru, jer u duhovnom biću Crne Gore leži ogroman društveni potencijal"
5 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Boris Pejović
Duško Marković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 06.01.2018. 14:40h

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao Božić svim građanima koji ovaj veliki hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru.

"Božić i Blagi dani prilika su da se sa više pažnje okrenemo jedni drugima, praštajući i čineći dobra djela, dajući na taj način doprinos uzajamnom razumijevanju", navodi se u čestitki Markovića.

Premijer navodi u čestitki da vjeruje da kroz tačke koje nas spajaju istinski doprinosimo vjeri u ljude, a time i pravdi i dobročinstvu kao univerzalnim vrijednostima.

"Želim da nas predstojeći Blagi dani podstaknu da afirmišemo one vrijednosti u koje vjeruju pravoslavni vjernici, ali i svaki dobronamjerni građanin naše zemlje bez obzira na vjeru, jer u duhovnom biću Crne Gore leži ogroman društveni potencijal. U ime Vlade Crne Gore i svoje lično, građanima koji ovaj veliki praznik slave po Julijanskom kalendaru, želim da Božić dočekaju u krugu porodice, prijatelja i komšija, sa snagom zajedništva i pravednošću kao vrlinama crnogorskog društva", navodi se u božićnoj čestitki Markovića.

Bonus video: