Simoviću sijenom i krompirom "čestitali" prvi radni dan

„Ovo je samo dobrodošlica za našeg gradonačelnika. Ništa preko toga. Donijeli smo balu sijena i krompir u skladu sa njegovom profesijom", poručili su mladići

48098 pregleda 5112 reakcija 100 komentar(a)
Performans ispred Opštine, Foto: Svetlana Mandić
Performans ispred Opštine, Foto: Svetlana Mandić

Grupa mladića iz Nikšića je krompirom i balom sijena, „čestitala“ novom predsjedniku Opštine Milutinu Simoviću prvi radni dan na novoj funkciji.

„Ovo je samo dobrodošlica za našeg gradonačelnika. Ništa preko toga. Donijeli smo balu sijena i krompir u skladu sa njegovom profesijom. Čovjek je bio predsjedavajući u NKT-u, a nema veze sa zdravljem, jer je završio poljoprivredu i bio magistar za krompir. Nijesmo htjeli nikoga da uvrijedimo već samo da se on prepozna da je ovo za njega. Nema funkcije koju nije obavljao“, poručili su mladići.

foto: Svetlana Mandić

Portir Opštine, uz negodovanje i kritike upućene mladićima, sklonio je sijeno i krompir sa strane.

Portir Opštine uklanja sijeno
Portir Opštine uklanja sijenofoto: Svetlana Mandić

Veoma brzo stigla je Komunalna policija, kao i službenici Centra bezbjednosti Nikšić, koji nijesu zatekli mladiće koji su ostavili sijeno i krompir.

foto: Svetlana Mandić

Simović je za predsjednika Opštine Nikšić izabran u petak, 20.novembra i tu funkciju će obavljati do marta naredne godine kada će u gradu pod Trebjesom biti održani lokalni izbori. Na funkciju prvog čovjeka Nikšića izabran je nakon što je njegovom prethodniku, Veselinu Grboviću, mandat prestao po sili zakona, jer je ispunio uslove za starosnu penziju.

Bonus video: