DPS: Građani da poštuju postojeće i nove zdravstvene mjere

„Zato moramo iskazati dodatno strpljenje i solidarnost kako bismo došli do uspjeha. Upravo zahvaljujući takvoj solidarnosti i neviđenom požrtvovanju zdravstvenih radnika, naš sistem zdravstvene zaštite opstaje i uspjeva da izađe na kraj sa svim problemima“

6636 pregleda 30 reakcija 30 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) pozvala je građane na dosljedno poštovanje postojećih i novih zdravstvenih mjera za sprečavanje širenja koronavirusa.

Iz DPS-a su apelovali na sve da u ovim teškim momentima ostanu krajnje odgovorni slijedeći sve donijete odluke, uputstva i preporuke nadležnih državnih organa.

„Cilj novih mjera je, da daju efekat u spriječavanju širenja epidemije, ali da sa druge strane što manje pogode građane i privredni sektor, kako bi se očuvao minimum ekonomske aktivnosti, radna mjesta, kao i zarade zaposlenih“, kazali su iz te partije.

Prema njihovim riječima, borba sa koronavirusom je teška i traži upornost i disciplinu.

„Zato moramo iskazati dodatno strpljenje i solidarnost kako bismo došli do uspjeha. Upravo zahvaljujući takvoj solidarnosti i neviđenom požrtvovanju zdravstvenih radnika, naš sistem zdravstvene zaštite opstaje i uspjeva da izađe na kraj sa svim problemima“, poručili su iz DPS-a.

Bonus video: