RASPISALI JAVNI POZIV ZA IZVOĐENJE RADOVA

Morsko dobro popločava pješačke staze u gradskom parku na Slovenskoj obali u Budvi

Otvaranje ponuda ponuda zakazano je za 27. decembar, a Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom za ovaj posao izdvaja 75.000 eura.

2102 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Vuk Lajović
Ilustracija, Foto: Vuk Lajović

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore raspisalo je javni poziv za izvođenje radova na uređenju gradskog parka u Budvi - završno oblikovanje parkovskog prostora, faza III.

“U okviru ovog posla izvršiće se popločavanje pješačkih staza u parku i postavka elektoroinstalacija za novi raspored stubova javne rasvjete. Po projektom zadatku Javnog preduzeća, koji je sastavni dio javnog poziva, staze će se popločavati vibropresovanim pločama različitih dimenzija i to 16x32cm, 16x24cm, 24x24cm, 24x32cm, 24x40cm. Ploče su dvoslojne sa završnim slojem od kvarcnog pijeska u bež i sivoj boji, a postavljaće se u “mozaičnom” rasporedu preko postojeće tamponske podloge”, navode u pvom preduzeću.

Otvaranje ponuda ponuda zakazano je za 27. decembar, a Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom za ovaj posao izdvaja 75.000 eura.

Podsjećamo da je Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, nakon što je krajem 2019. godine u saradnji sa zakupcima uklonilo otvorene diskoteke i privremene obejkete sa lokacije Slovenska obala, izvelo radove na izgradnji i uređenju nove parkovske površine od 8.000 m2. Novi gradski park dobio je dječije igrališe, igralište za pse, urbani mobilijar, javnu rasvjetu, pješački most preko Savičića potoka, a na novonastaloj površini zasađeno je preko 400 mediteranskih biljaka. U taj posao, koji je rađen kroz II faze, JP Morsko dobro je u 2020. godini uložilo 300.000 eura.

Preporučujemo za Vas