internista pulmolog

Dr sc. med. Nena Milačić, novi član Moj Lab tima

U poliklinici Moj Lab, okupljeni su ljekari čije je stručno znanje uz podršku najsavremenijih, sofisticiranih aparata, predstavlja pouzdan oslonac pacijentima

22055 pregleda 21 reakcija 0 komentar(a)
Milačić, Foto: Moj Lab
Milačić, Foto: Moj Lab

U eri povećanog oboljevanja od plućnih bolesti, internistički i pulmološki pregledi su posebno dobili na značaju.

Internistički pregled daje sliku opšteg zdravlja, a specijalista pulmolog pacijentu pruža detaljan uvid u stanje organa za disanje.

U poliklinici Moj Lab, okupljeni su ljekari čije je stručno znanje uz podršku najsavremenijih, sofisticiranih aparata, predstavlja pouzdan oslonac pacijentima.

foto: Moj Lab

Dijagnostičke i terapijske procedure, preventivne preglede, kao i kontrolu nakon preležanog virusa COVID-19, od sada u poliklinici Moj Lab, obavlja dr Nena Milačić, internista pulmolog, koja zahvaljujući svom znanju i iskustvu zauzima respektabilno mjesto u svojoj branši.

Dr Nena Milačić je rođena u Nikšiću i odrasla u Podgorici. Medicinski fakultet je završila u Nišu, kao i specijalizaciju iz oblasti interne medicine.

Milačić
Milačićfoto: Moj Lab

Subspecijalizaciju pulmologije i doktorat je takođe završila na Niškom fakultetu.

Od 2002. godine je radila u KCCG i bila asistent interne medicine i medicine bola na Medicinskom fakultetu u Podgorici.

Trenutno je predavač i član projekta Medicina bola koji organizuje Evropska unija. Učesnik je i predavač brojnih kongresa.

U poliklninici Moj Lab dr Nena Milačić obavlja internističke i kompletne pulmološke fizikalne preglede.

Takođe, očitava RTG snimke pluća i bavi se kompletnom funkcionalnom dijagnostikom pluća kojoj pripadaju: spirometrija sa bronhoprovokacijom, difuzija, bodipletizmografija...

Planovi za budućnost u poliklinici Moj Lab su UZ pregledi pluća i brojne nove analize i medicinski pristupi, koji do sada nisu bili dostupni u Crnoj Gori.

Moj Lab je klinika posvećenih ljekara, prepustite im brigu o svom zdravlju.

Zakažite svoj pregled pozivom na 19989.

Preporučujemo za Vas