U KCCG od ponedjeljka ambulantni specijalistički i supspecijalistički pregledi

Rad će biti organizovan uz poštovanje preporučenih epidemioloških mjera, koje podrazumijevaju obavezno nošenje zaštitne maske, dezinfekciju ruku, fizičku distancu i mjerenje tjelesne temperature pacijentima pri ulasku u KCCG

7664 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) od ponedjeljka, 7. decembra, obavljaće se svi zakazani ambulantni specijalistički i supspecijalistički pregledi prema zakazanim terminima, kao i uzimanje uzoraka za laboratorijske, genetske i imunološke analize.

Iz te ustanove podsjećaju da se od 1. decembra u Centru za radiološku dijagnostiku, takođe, obavljaju svi zakazani radiološki pregledi.

Rad će, kako je saopšteno, biti organizovan uz poštovanje preporučenih epidemioloških mjera, koje podrazumijevaju obavezno nošenje zaštitne maske, dezinfekciju ruku, fizičku distancu i mjerenje tjelesne temperature pacijentima pri ulasku u KCCG.

Svi pacijenti koji u periodu obustave rada nijesu obavili specijalistički ili supspecijalsitički pregled, biće pozivani za dobijanje novog termina, dodaju iz KCCG.

"Čuvajte sebe i druge od sebe poštujući epidemiološke mjere", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: