Lidija Đukanović donacijom podržala 12. Diplomatski Božićni bazar

"U uvjerenju da ćemo sljedeći Božićni bazar dočekati u ljepšim okolnostima i nastaviti saradnju, Vama lično, svim članicama Međunarodnog kluba žena, ambasadorima i predstavnicima diplomatsko-konzularnih predstavništava u Crnoj Gori, Vašim mnogobrojnim partnerima, kao i svim građanima Crne Gore, želim srećne i radosne božićne i novogodišnje praznike", poručila Đukanović

15327 pregleda 105 reakcija 40 komentar(a)
Prva dama na Božićnom bazaru, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Prva dama na Božićnom bazaru, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore

Pandemija je podsjetila na važnost saradnje, razumijevanja i zajedništva u savladavanju zajedničkih izazova današnjice. Njene posljedice nastavljaju da utiču na naš svakodnevni život, čineći postojeće socijalne i ekonomske probleme kompleksnijim, a one najranjivije u društvu dodatno ugroženim.

To je saopštila Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović u pismu predsjednici Međunarodnog kluba žena u Crnoj Gori Moniki Dmohovskoj povodom ovogodišnjeg Diplomatskog bazara, saopšteno je iz kabineta Predsjednika Crne Gore.

Iz kabineta Predsjednika su saopštili da ovogodišnji, 12. Diplomatski Božićni bazar usljed epidemioloških uslova nije mogao biti održan u uobičajenom formatu

"Na njemu su i ove godine prikupljena određena sredstva, što je donacijom podržala i prva dama Crne Gore, a koja će Međunarodni klub žena uputiti u humanitarne svrhe", piše u saopštenju.

Kako su naveli, Đukanović je kazala da posebno raduje da su, iako u prilagođenoj formi, omogućili da lijepa tradicija novogodišnjeg bazara u Crnoj Gori nastavi svoj život i ove godine.

"Želim da još jednom pozdravim aktivnosti Međunarodnog kluba žena, i Vama i svim ambasadama u Crnoj Gori toplo zahvalim na iskazanoj solidarnosti i pomoći koja će biti upućena najugroženijim porodicama širom zemlje. U uvjerenju da ćemo sljedeći Božićni bazar dočekati u ljepšim okolnostima i nastaviti saradnju, Vama lično, svim članicama Međunarodnog kluba žena, ambasadorima i predstavnicima diplomatsko-konzularnih predstavništava u Crnoj Gori, Vašim mnogobrojnim partnerima, kao i svim građanima Crne Gore, želim srećne i radosne božićne i novogodišnje praznike Neka toplina našeg doma bude mjesto u kojem ćemo dočekati Novu 2021., u nadi da će nam svima donijeti mir, zajedništvo i prijeko potrebnu zdravstvenu sigurnost. Naše misli su posebno uz one koji su u borbi protiv koronavirusa izgubili svoje najbliže", kazala je Đukanović, saopštili su iz kabineta Predsjednika.

Bonus video: