Đukanović: Izražavam snažnu podršku daljoj realizaciji održivih razvojnih politika danilovgradske opštine

"Raduje da je u prethodnoj godini, uprkos teškim uslovima pandemije, održan kontinuitet napretka i ulaganja u pravcu unapređenja kvaliteta života građana Danilovgrada i poboljšanja uslova za intenziviranje privredne aktivnosti", rekao je Đukanović

8230 pregleda 24 reakcija 26 komentar(a)
Đukanović, Foto: Savo Prelević
Đukanović, Foto: Savo Prelević

Obilježavanje Dana oslobođenja Danilovrada uvijek je prilika da se još jednom oda poštovanje junacima antifašističke borbe, i sagledaju ostvareni rezultati u razvoju opštine, rekao je Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

On je uputio čestitku povodom 9. decembra – Dana opštine Danilovgrad, predsjednici Zorici Kovačevič, predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću, odbornicima i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad, saopšteno je iz njegovog kabineta.

"Raduje da je u prethodnoj godini, uprkos teškim uslovima pandemije, održan kontinuitet napretka i ulaganja u pravcu unapređenja kvaliteta života građana Danilovgrada i poboljšanja uslova za intenziviranje privredne aktivnosti. Koristim priliku da pozdravim napore i rezultate lokalne uprave na planu investicionih i infrastrukturnih ulaganja, poboljšanja uslova za poljoprivrednu proizvodnju, i naročito programe rekonstrukcije objekata iz oblasti kulture i sporta, kao važne dimenzije očuvanja i razvoja zajednice. Izražavam snažnu podršku daljoj realizaciji održivih razvojnih politika, uvjeren da je to jedini put punog društvenog i ekonomskog razvoja danilovgradske opštine i Crne Gore", navodi se u čestitki Đukanovića.

Bonus video: