Barska gimnazija dobila pet računara

472 pregleda 1 komentar(a)
donacija gimnazija Niko Rolović, Foto: Privatna arhiva
donacija gimnazija Niko Rolović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 02.01.2018. 11:11h

Luka Bar donirala je gimnaziji "Niko Rolović" pet računara koje su direktorici ove obrazovne ustanove Mariji Đonović uručili savjetnik Izvršnog direktora kompanije Andro Drecun, rukovodilac lučke Službe marketinga Ljubo Đukanović i Milica Šestović, PR Luke Bar.

Uz zahvalnost na donaciji za gimnazijski kabinet informatike, Đonović je rekla da su sada profesorima i učenicima umnogome olakšani rad i nastava, dodajući da je Luka Bar "uvijek bila spremna da shodno mogućnostima pomogne naše funkcionisanje".

"Ulažući u poboljšanje uslova u kojima se naša djeca obrazuju, ulažemo u našu državu i u budućnost. Kao društveno odgovorna kompanija uvijek, u skladu sa mogućnostima, izlazimo u susret zajednici, a prioriteti ovakve poslovne politike su najranjivije socijalne kategorije i institucije obrazovanja, pa smo sa naročitom emocijom poklonili novogodišnje paketiće djeci bez roditeljskog staranja", saopšteno je iz Luke.

Iz barske kompanije pozvali su i druge privrednike i preduzeća da pomognu da se gimnazijski kabinet informatike u potpunosti opremi novom računarskom opremom.

Bonus video: