Marković čestitao Novu godinu

Premijer je ocijenio da je pored uspjeha na vanjsko-političkom planu, proteklu godinu obilježio posvećeni rad Vlade na jačanju unutrašnje solidarnosti u pogledu temeljnih vrijednosti crnogorskog društva
70 pregleda 25 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Gov.me
Duško Marković, Foto: Gov.me
Ažurirano: 31.12.2017. 18:14h

Premijer Duško Marković čestitao je građanima Novu godinu, ocjenjujući da je u protekloj stvoren pouzdan oslonac da se sa optimizmom dočeka nastupajuća godina.

„U godini za nama, stvorili smo pouzdan oslonac da sa optimizmom dočekamo nastupajuću godinu, spremni da ekonomski i društveni razvoj u narednom periodu učinimo dobrom koje će osjetiti svaki pojedinac", navodi se u čestitki Markovića.

On je ocijenio da je pored uspjeha na vanjsko-političkom planu, koji je krunisan članstvom Crne Gore u NATO-u, proteklu godinu obilježio posvećeni rad Vlade na jačanju unutrašnje solidarnosti u pogledu temeljnih vrijednosti crnogorskog društva.

"Uvjeren da su političke razlike sve manje prepreka, i da veća danas nadjačava svijest da živimo i stvaramo zajedno, a ne jedni pored drugih, želim da zajednički budemo posvećeni daljem sveukupnom napretku", kazao je Marković.

„U ime Vlade Crne Gore i u svoje ime čestitam vam Novu godinu, i želim dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću“, poručio je Marković.

Bonus video: