Doktori dežurni na pet punktova

“Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od 7 do 21 časa. Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, pa će se nalozi primati u Bloku pet i na Koniku, od 7 do 19 časova. Terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davaće se svakog dana od 7 do 19 sati”, pojasnili su iz Doma zdravlja
96 pregleda 1 komentar(a)
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Boris Pejović
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 31.12.2017. 07:48h

Tokom novogodišnjih praznika, odnosno prvog i drugog januara 2018. godine, građanima će biti pružana zdravstvena zaštita u Domu zdravlja u Bloku pet, Novoj Varoši, Koniku , Tuzima i Zeti.

“Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova Varoš i Konik, svih dana praznika od 7 do 21 sat. Izabrani doktori za djecu radiće u Novoj Varoši 24 sata dnevno”, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Naveli su da će tokom prazničnih dana, u Domu zdravlja u Tuzima i Zeti zdravstvena zaštita pružaće se od 7 do 15 sati.

“Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od 7 do 21 časa. Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, pa će se nalozi primati u Bloku pet i na Koniku, od 7 do 19 časova. Terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davaće se svakog dana od 7 do 19 sati”, pojasnili su iz Doma zdravlja.

Za vrijeme Novogodišnjih praznika u „Vodovodu i kanalizaciji” biće organizovano 24 časa dežurstvo tehničke službe i za hitne intervencije.

“Sve eventualne kvarove ili problem u vodosnabdijevanju potrošaci mogu prijaviti na broj telefona dežurne službe 020 440-388”, saopšteno je iz tog preduzeća.

Tokom Novogodišnjih praznika, pijace u Glavnom gradu, kako je saopšteno, biće otvorene svaki dan.

“Ali će prvog i drugog dana Nove godine raditi skraćeno, odnosno Zelene pijace od 6 do 15 časova, a za prodaju mješovite robe od 8 do 15”, naveli su iz “Tržnica i pijaca”.

Uobičajeno radno vrijeme, naveli su, biće na Kamionskoj pijaci, odnosno od 6 do 21 časa, svakog dana, a Stočna će raditi ponedjeljkom i četvrtkom od 6 do 13 sati.

“U danima praznika nisu predviđena planska isključenja električne energije, a u slučaju vanrednih okolnosti biće angažovane dodatne ekipe. Eventualni prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži, za vrijeme praznika, građani Podgorice mogu prijaviti na dežurne brojeve telefona 020 633 979, 067 240 018, 020 622 773”, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Šoping centar „Delta city” i “Mall of Montenegro” radiće skraćeno od deset do 18 časova zadnjeg dana u decembru.

Prvi dan Nove godine u tim tržnim centrima biće neradan, a drugog januara radiće uobičajeno.

Bonus video: