Krivokapić: Podgorica je uspijevala da sačuva iskru slobode, duh pobjednika i bude na ispravnoj strani istorije

Krivokapić je čestitao 19.decembar Dan Glavnog grada, predsjednicima Opštine i Skupštine Ivanu Vukoviću i Đorđu Suhihu, odbornicima i svim građanima Podgorice

9513 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Podgorica je uprkos brojnim razaranjima i iskušenjima u prošlosti, uspijevala je da sačuva iskru slobode, duh pobjednika i bude na ispravnoj strani istorije, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

Krivokapić je čestitao 19.decembar Dan Glavnog grada, predsjednicima Opštine i Skupštine Ivanu Vukoviću i Đorđu Suhihu, odbornicima i svim građanima Podgorice.

Krivokapić je poručio da je i ove godine 19. decembar prilika da se sjetimo svih pojedinaca koji su položili život za odbranu glavnog grada, kao i onih kojih su ulagali i ulažu sebe u njegovu obnovu i razvoj.

On je rekao da je stupanjem na dužnost premijera u uslovima ekonomske krize i u godini kada se svijet suočava sa ozbiljnom zdravstvenom krizom, čvrsto odlučio da ljudske i profesionalne kapacitete u potpunosti stavi na raspolaganje crnogorskoj državi i društvu.

Krivokapić je kazao da je unapređenje životnog standarda i kvaliteta života u ovim izazovnim vremenima jedan je od ključnih prioriteta rada Vlade, koja će sve svoje potencijale staviti u službu ekonomske revitalizacije i napretka naše zemlje.

"U navedenom zadatku u lokalnim rukovodstvima, a prvenstveno u rukovodstvu Glavnog grada, vidimo najbliže partnere i saradnike", poručio je Krivokapić.

On je naveo da je uvjeren da se samo zajedničkim zalaganjem i predanim radom mogu ostvariti postavljeni ciljevi, a sve na dobrobit građanki i građana Podgorice i cijele Crne Gore.

"Čestitam vam Dan Glavnog grada sa željom da u godinama koje slijede na temeljima ponosne prošlosti gradimo svijetlu budućnost Podgorice“, navodi se u čestitki Krivokapića.

Bonus video: