Opština Nikšić: Preduzećemo sve mjere da bazar i klizalište ne bi predstavljali rizik po zdravlje

"Opština Nikšić je ove godine upravo zbog epidemiološke situacije, koja je zaustavila brojne društvene tokove, odlučila da građanima pruži mogućnost da godinu na izmaku, u kojoj su za mnoge stvari bili uskraćeni, isprate u atmosferi ljepšoj nego što su očekival"

6933 pregleda 8 komentar(a)
Buduće klizalište i kućice, Foto: Svetlana Mandić
Buduće klizalište i kućice, Foto: Svetlana Mandić

Iz Opštine Nikšić su poručili da su preduzeli sve mjere kako Novogodišnji bazar i klizalište ne bi predstavljali rizik po zdravlje građana.

Kako se navodi u saopštenju za javnost, željeli su da o klizalištu govore uoči otvaranja, ali imajući u vidu da se u proteklim danima u mnogim medijima postavlja pitanje da li klizalište predstavlja rizik po zdravlje stanovništva, željeli su da obavijeste građane da niti ono niti Novogodišnji bazar neće ugroziti njihovo zdravlje, jer su preduzete sve mjere u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

"Opština Nikšić je ove godine upravo zbog epidemiološke situacije, koja je zaustavila brojne društvene tokove, odlučila da građanima pruži mogućnost da godinu na izmaku, u kojoj su za mnoge stvari bili uskraćeni, isprate u atmosferi ljepšoj nego što su očekivali. Na Trgu slobode organizovali smo Novogodišnji bazar u okviru kojeg će biti otvoreno i klizalište. Vjerujemo da će naši sugrađani biti savjesni, kao što su bili i do sada i poštovati sve propisane mjere. Takođe naglašavamo da će poštovanje tih istih mjera biti strogo kontrolisano od strane nadležnih lica. Nema razloga da se pomenute lokacije u našem gradu ističu kao mjesta rizika i da se organizacija ovih događaja smatra neprimjerenom", stoji u saopštenju koje potpisuje Slobodanka Roganović, rukovodilac Službe za saradnju, poslove predsjednika i informisanje.

Bonus video: