"Zaposleni u KCCG rizikujući sopstveno i zdravlje svoje porodice nesebično se bore za svakog pacijenta"

U čestitki menadžmenta, navodi se da su se ove godine zbog trenutne epidemiološke situacije, zdravstveni radnici širom svijeta suočili sa nesvekadašnjim izazovom

11036 pregleda 8 komentar(a)
KCCG, Foto: Savo Prelević
KCCG, Foto: Savo Prelević

Klinički centar Crne Gore (KCCG) je, zahvaljujući profesionalnom radu i nesebičnom trudu svih zaposlenih, dokazao da je ustanova koja je spremna da odgovori svim zadacima, saopšteno je iz KCCG-a.

Menadžment KCCG-a, na čelu sa direktoricom Ljiljanom Radulović, čestitali su zaposlenima 19. decembar-Dan ustanove.

U čestitki menadžmenta, navodi se da su se ove godine zbog trenutne epidemiološke situacije, zdravstveni radnici širom svijeta suočili sa nesvekadašnjim izazovom.

"Sa ponosom možemo istaći da je, zahvaljujući profesionalnom radu i nesebičnom trudu svih zaposlenih, Klinički centar dokazao da je ustanova koja je spremna da odgovori svim zadacima", kaže se u saopštenju.

Navodi se da se zaposleni u KCCG-u, rizikujući da ugroze sopstveno i zdravlje svoje porodice, istrajno i posvećeno, bez obzira na već vidnu iscrpljenost nesebično bore za svakog pacijenata.

Iz menadžementa su kazali da je zbog toga razumljivo što ove godine jubilej ustanove neće biti obilježen svečanošću, kako i priliči najreferentnijoj zdravstvenoj ustanovi u državi.

Bonus video: