Dom zdravlja Tivat dobio novo sanitetsko vozilo

"Vrijeme korone poziva na društvenu odgovornost sve nas, a ovaj primjer "CG Investa" koji je samoinicijativno izrazio želju da pomogne Domu zdravlja i nabavi mu neophodno novo sanitetsko vozilo, je za svaku pohvalu"

4227 pregleda 2 komentar(a)
Sa svečanosti, Foto: Siniša Luković
Sa svečanosti, Foto: Siniša Luković

Dom zdravlja u Tivat dobio je novo sanitetsko vozilo za transport pacijenata.

Vozilo je donacija kompanije "CG Invest" iz Tivta.

Direktorica Doma zdravlja Jasminka Anđelić istakla je da im je vozilo bilo neophodno i da će sada, sa tri raspoloživa sanitetska vozila, ta JZU biti u stanju da Tivćanima pruži još bolju zdravstvenu zaštitu, posebo u vrijeme pandemije koronavirusa.

Gradonačelnik Tivta Željko Komnenović sa zahvalio "CG Investu" na donaciji Domu zdravlja, podsjećajući da su se nakon nedavnog apela i akcije koju je pokrenuka Opština, i druge tivatske kompanije i investitori odazvali i donirali novac u fond za nabavku nedostajuće zaštitne medicinske opreme i brzih PCR testova koji su bili neophodni tivatskom Domu zdravlja.

U toj je akciju sakupljeno nešto preko 18.000 eura čime je Dom zdravlja riješio najurgentije probleme sa deficitom ove opreme i testova.

"Vrijeme korone poziva na društvenu odgovornost sve nas, a ovaj primjer "CG Investa" koji je samoinicijativno izrazio želju da pomogne Domu zdravlja i nabavi mu neophodno novo sanitetsko vozilo, je za svaku pohvalu", rekao je Komnenović.

On je najavio dalju podršku Opštine tivatskom Domu zdravlja.

Bonus video: