Deda Mraz donosi 31 poklon za 31. decembar!

Ostalo ti je samo još par dana, iskoristi poklon dobrodošlice u Meridianu!

7410 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridian
Foto: Meridian

Sigurni smo da svi na neki način jedva čekate da i ovoj godini dođe kraj, kako smo sve bliži i bliži tome, sportska kladionica Meridian je odlučila da svoje igrače još jednom iznenadi.

Ako još uvijek nisi registrovani igrač na meridianbet.me sajtu, iskoristi sjajnu priliku koja traje samo do kraja decembra, jednim klikom se registruj se na meridianbet.me i kao poklon dobrodošlice čeka te 10e za sportsko klađenje, kao i 200 besplatnih spinova za online kazino.

Ostalo ti je samo još par dana, iskoristi poklon dobrodošlice u Meridianu!

A najnovije iznenađenje koje su spremili će vas pozitivno iznenaditi, sve što je potrebno jeste da 31. decembra u toku dana uplatiš minimum 10e na jedan ili više sportskih tiketa, samim tim odmah se kvalifikujes za jedan od 31 bonusa u ukupnoj vrijednosti od čak 2020e!

Kao što znate kada su u pitanju promocije sportske kladionice Meridian, uvijek spreme poklone za više igrača, ali ovaj put u susret 31. decembru, spremni su pokloni za 31 igrača.

Svaki igrač koji ispuni uslov koji smo naveli biće kvalifikovan za poklon bonus u ukupnoj vrijednosti od 2020e.

Ovo je samo jedna u nizu promocija i poklona koje ova sportska kladionica spremila za sve igrače, tokom cijele godine dodjeljeno je preko milion bonusa, kao i spinova, telefona, i ostalih poklona.

A sad imate priliku da staru godinu ispratite uz savršene bonuse!

Ali ni to nije sve, za ljubitelje online kazina aktuelna je još jedna promocija danas. Igranjem Expanse igara (svih osim Titan Roulette) izgubi 5e ili više i ostvarićeš pravo da se 20% od ukupnog iznosa izgubljenog novca vrati na tvoj bonus račun. Fenomenalno zar ne?

Za sve aktuelne promocije zapratite ih na društvenim mrežama - Facebook, Instagram, kao i Twitter i možda baš neki od ovih sjajnih poklona bude vaš!

Sportska kladionica Meridian vam želi srećne praznike!