Poklon Sergeja Ćetkovića svojoj školi

Kako navode iz škole, sanjajući o stvaranju što boljih uslova za sve koji borave u ovoj školi, pružena im je ruka prijateljstva

5550 pregleda 21 reakcija 6 komentar(a)
Detalj iz OŠ "Savo Pejanović", Foto: OŠ Savo Pejanović
Detalj iz OŠ "Savo Pejanović", Foto: OŠ Savo Pejanović

Lijep završetak jedne kalendarske godine za JU OŠ "Savo Pejanović", najstariju školu koja se nalazi u samom srcu glavnog grada.

Kako navode iz škole, sanjajući o stvaranju što boljih uslova za sve koji borave u ovoj školi, pružena im je ruka prijateljstva.

- Osluškujući potrebe društva u kom žive, a trudeći se da stvore ljepši i ugodniji radni prostor učenicima i nastavnicima, naš bivši đak Sergej Ćetković u saradnji sa 𝗡𝗼𝘃𝗶 𝗩𝗼𝗹𝘃𝗼𝘅 je izvršio potpunu adaptaciju osam učionica naše škole, kazala je direktorica Biljana Krivokapić.

- Pokazavši još jednom svoju humanost i odličnu saradnju sa lokalnom zajednicom, ljudi zaposleni u Novom Volvoxu su predano i sa puno entuzijazma pristupili uređivanju prostora. Proizvod njihove profesionalnosti, posvećenosti i visokog stepena društvene odgovornosti je ljepši i prijatniji ambijent za sve nas koji boravimo u ovoj ustanovi, dodaje Krivokapićeva.