Hiljadu najmlađih Budvana dobilo novogodišnje paketiće

Ove godine, kako je poručeno iz TO Budva, novogodišnja noć obilježena vatrometom u ponoć, koji je pušten sa dvije lokacije, u Budvi i Petrovcu

5422 pregleda 70 reakcija 3 komentar(a)
Foto: Mediabiro
Foto: Mediabiro

Turistička organizacija (TO) opštine Budva organizovala je akciju "Djed bijeli sreću dijeli", u kojoj je 1.000 paketića podijeljeno u budvanskim vrtićima 30. decembra, ali i svima onima koji su se, kako su kazali, našli na putu Djeda Mrazu koji je danas u prijepodnevnim satima prošao budvanskim i petrovačkim šetalištem.

Na taj način, kako je kazala Iva Bajković iz TO Budva, obilježen je kraj godine koja je bila teška ogromnom procentu stanovnika metropole turizma.

"Takođe, TO Budva je nagradila najbolje u turizmu i ugostiteljstvu za 2019. Imali smo 27 kategorija i na taj način smo negdje i završili ovu godinu, kao i sa donacijom Crvenom krstu Budva i Kovid ambulanti u iznosu oko 10.000 eura. TO Budva čestita novogodišnje i božićne praznike svim građanima i građankama Budve, nadamo se da će 2021. biti mnogo uspješnija za sve nas", navela je Bajković u izjavi za agenciju Mediabiro.

Ove godine, kako je poručeno iz TO Budva, novogodišnja noć obilježena vatrometom u ponoć, koji je pušten sa dvije lokacije, u Budvi i Petrovcu. Na taj način, naveli su iz TO Budva, svi građani budvanske opštine mogli su da uživaju u lijepom pogledu iz topline svojih domova, ispraćajući staru i čekajući Novu godinu, a u tih nekoliko minuta, iako fizički razdvojeni, bili su svi zajedno.

Akcija "Djed bijeli sreću dijeli" organizuje se u saradnji sa kompanijom "Megapromet" iz Budve i budvanskim vrtićima, a podjela je organizovana uz poštovanje svih epidemioloških preporuka i mjera.

Bonus video: