čestitao dan opštine

Đukanović: Bijelo Polje njeguje i brani naše najviše vrijednosti

Predsjednik je kazao da raduje da Bijelo Polje nastavlja da bilježi kontinuitet stabilnog i dinamičnog razvoja

5549 pregleda 17 komentar(a)
Đukanović, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Đukanović, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore

Prepoznatljivo po svojoj multietničnosti i multikonfesionalnosti, Bijelo Polje nastavlja da istinski njeguje i brani najviše vrijednosti moderne, građanske Crne Gore, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

On je uputio čestitku povodom 3. januara – Dana Opštine Bijelo Polje, predsjedniku Opštine Petru Smoloviću, predsjednici Skupštine Nemši Omerhodžić, odbornicima, svim građanima Bijelog Polja i učesnicima svečane sjednice.

„Praznik slavimo u znak sjećanja na herojske žrtve oslobodođenja grada, i poštovanja za sve one koji su doprinijeli pobjedi antifažizma i oslobođenju Crne Gore, u kojoj Bijelo Polje ima svoje zasluženo mjesto. Prepoznatljivo po svojoj multietničnosti i multikonfesionalnosti, Bijelo Polje nastavlja da istinski njeguje i brani najviše vrijednosti moderne, građanske Crne Gore", naveo je Đukanović u čestitki.

Raduje, kako je kazao, da Bijelo Polje nastavlja da bilježi kontinuitet stabilnog i dinamičnog razvoja, unaprjeđujući uslove za osjetno viši kvalitet života građana i realizaciju zacrtanih ciljeva, "prije svega nastavak politike podsticanja razvoja preduzetništva i otvaranje novih radnih mjesta, posebno za mlade ljude."

"Za ovakav razvojni trend Opštine Bijelo Polje, zaslužna je odgovorna i posvećena lokalna uprava, koja u saradnji s Vladom i drugim institucijama na državnom nivou, doprinosi i sveukupnom napretku Crne Gore. Izražavam uvjerenje u nastavak dalje valorizacije potencijala bjelopoljskog kraja i strateških ulaganja koji će voditi bržem ekonomskom oporavku i razvoju grada i cijele sjeverne regije,“ zaključuje se u čestitki predsjednika.

Preporučujemo za Vas