Sekulović: Neka Božićni praznici podstaknu plemenitost i ljubav među nama

"Pored sreće i uspjeha na ličnom planu, želim da nam ovaj veliki hrišćanski praznik donese i mudrosti da istrajemo u očuvanju mira i njegovanju vrijednosti koje nas ujedinjuju"

7303 pregleda 10 komentar(a)
Sekulović, Foto: Savo Prelević
Sekulović, Foto: Savo Prelević

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović uputio je čestitku svim građanima koji slave Božić po Julijanskom kalendaru.

"Božićni praznici su prilika da se podsjetimo na vrijednosti kojima svi težimo - mir, toleranciju i razumijevanje, vrijednosti koje su sada, u vremenu punom izazova, neophodne crnogorskom društvu. Želim svima da Badnji dan i Božić provedu u radosti i blagostanju. Neka Božićni praznici podstaknu plemenitost i ljubav među nama, neka nam ukažu da su uzajamno uvažavanje i solidarnost temelj budućnosti, koju neminovno moramo graditi zajedno, čuvajući sebe, ali poštujući drugog. Pored sreće i uspjeha na ličnom planu, želim da nam ovaj veliki hrišćanski praznik donese i mudrosti da istrajemo u očuvanju mira i njegovanju vrijednosti koje nas ujedinjuju. Samo kao društvo okupljeno oko zajedničkog cilja možemo stvoriti dostojanstven život za sve građane. Čuvajte sebe, svoje najbliže i provedite ovaj dan u porodičnoj sreći. Nadam se da će najradosnji hrišćanski praznik donijeti mir, ljubav i međusobno razumijevanje", navodi se u čestitci Sekulovića.

Bonus video: