Brajović: Da nas vode ljubav i sloga

"Neka ovi praznični dani budu dani pomirenja i oprosta, dani dobre volje, mira, ljubavi i sloge među svim vjernicima i među svim građanima Crne Gore. U to ime, čestitam vam Badnji dan i Božić”

3452 pregleda 152 reakcija 24 komentar(a)
Brajović, Foto: Screenshot
Brajović, Foto: Screenshot

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović čestitao je Badnji dan i Božić crkvenim velikodostojnicima i svim vjernicima koji ovaj praznik slave po julijanskom kalendaru.

“Poštovani građani, želim vam, prije svega, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, mir i blagoslovene Badnji dan i Božić. Upravo ljubav i sloga predstavljaju temeljne civilizacijske vrijednosti. Zato svima u Crnoj Gori želim da nas, i na današnji dan, ali i ubuduće, vode upravo ove vrijednosti. Međusobno poštovanje i uvažavanje svih nas, mudrost i tolerancija pri donošenju odluka, ključni su preduslovi za dalji napredak Crne Gore i bolji život svakog njenog građanina. Neka ovi praznični dani budu dani pomirenja i oprosta, dani dobre volje, mira, ljubavi i sloge među svim vjernicima i među svim građanima Crne Gore. U to ime, čestitam vam Badnji dan i Božić”, kazao je Brajović.

Bonus video: