Krivokapić i Bečić prisustvovali božićnoj liturgiji

"Jedinstvo u iščekivanju boljeg dana koji treba da dođe i u iščekivanju nas boljih, kakvim će nas i sam praznik učiniti; jedinstvo u radosti zbog praznika koji slavi rođenje...", poručio je Bečić

16402 pregleda 271 reakcija 63 komentar(a)
Bečić i Krivokapić prisustvovali božićnoj liturgiji, Foto: Igor Šljivančanin
Bečić i Krivokapić prisustvovali božićnoj liturgiji, Foto: Igor Šljivančanin

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić i prisustvovali su božićnoj liturgiji u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

Aleksa Bečić
foto: Igor Šljivančanin

Bečić je, kako navode iz kabineta predsjednika parlamenta, istakao da simbolika jednog od najvećih hrišćanskih praznika donosi još više oblika zajedništva.

"Jedinstvo u iščekivanju boljeg dana koji treba da dođe i u iščekivanju nas boljih, kakvim će nas i sam praznik učiniti; jedinstvo u radosti zbog praznika koji slavi rođenje; i jedinstvo u sjeti i osjećaju praznine, jer ćemo ovaj Božić, zbog okolnosti na koje u dobroj mjeri nismo mogli da utičemo, provesti bez onih sa kojima smo ga uvijek zajedno slavili", kazao je Bečić.

Liturgiji su prisustvovali i generalni sekretar Vlade Božo Milonjić i šef poslaničkog kluba “Mir je naša nacija” Boris Bogdanović.

Bonus video: