Mještanima Radanovića struja nestala 200 puta za 10 dana: Blokiraćemo Jadransku magistralu...

“ Od 29. decembra tom do dana današnjeg struja nam je falila više od 200 puta,tako da slobodno možemo reći da smo od tog dana bez napajanja električnom energijom. Mještane Radanovića najviše zabrinjava to što se niko iz Cedisa nije oglasio niti putem medija niti na neki drugi način da ukaže u čemu je problem"

14001 pregleda 318 reakcija 16 komentar(a)
Radanovići, Foto: Siniša Luković
Radanovići, Foto: Siniša Luković

Stanovnicima Radanovića u proteklih deset dana više od 200 puta je nestajala struja. To je Vijestima kazao predsjednik Mjesne zajednice Radanovići Mirko Kordić. Upozorio je da su mještani spremni da blokiraju Jadransku magistrali ako u CEDIS- u nastave da se oglišavaju o njihove pozive.

“ Mjesna zajednica Radanovići više od 30 godina ima problem sa napajanjem električnom energijom. U pitanju je elektrovod 35/10 koji pokriva Pobrdje,jedan dio Šišića,Trešnjicu i Radanoviće. Obično se kvarovi dešavaju u zimskom periodu,prilikom loših vremenskih uslova,tako da nam Osnovna škola i dječji vrtić ostaju bez adekvatnog grijanja”, kazao je Kordić.

Prema njegovim riječima od 29. decembra prošle godine kvarovi su učestali.

“ Od 29. decembra tom do dana današnjeg struja nam je falila više od 200 puta,tako da slobodno možemo reći da smo od tog dana bez napajanja električnom energijom. Mještane Radanovića najviše zabrinjava to što se niko iz Cedisa nije oglasio niti putem medija niti na neki drugi način da ukaže u čemu je problem. Obratili smo se dopisom Cedisu Podgorica i napajanju Kotor,medjutim nikakvu povratnu informaciju nismo dobili. Jedini način da skrenemo pažnju javnosti na naš problem je da zaustavimo glavnu Jadransku magistralu (Budva-Tivat) na više sati. Da ne bi došlo do te nemile scene molimo sve nadležne institucije da se uključe i riješe ovaj naš gorujući problem”, poručio je Kordić.

Bonus video: