neophodno da roditelji kontaktiraju glavni grad

Centar kompetencija đacima na raspolaganje

"Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju, te činjenicu da su zbog smanjenja epidemiološkog rizika škole značajan dio nastave prebacile na online platformu, a da nijesu svi roditelji u mogućnosti da đeci obezbijede jednake uslove", saopšteno je iz PG Biroa

4019 pregleda 0 komentar(a)
Centar kompetencija, Foto: PG Biro
Centar kompetencija, Foto: PG Biro

Centar kompetencija, odnosno Birziminium Hub u Podgorici privremeno će biti stavljen na raspolaganje učenicima osnovnih i srednjih škola sa teritorije Glavnog grada.

"Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju, te činjenicu da su zbog smanjenja epidemiološkog rizika škole značajan dio nastave prebacile na online platformu, a da nijesu svi roditelji u mogućnosti da đeci obezbijede jednake uslove, odlučili smo da, od poneđeljka, 18. januara, ovaj prostor koji se nalazi u strogom centru grada (Vučedolska ulica), se stavi na raspolaganje podgoričkim učenicima, uz obavezu poštovanja svih propisanih epidemioloških mjera", saopšteno je iz PG biroa.

Pojasnili su da bi djeca koristila jedan od 20 raspoloživih računara koji su povezani na internet, neophodno je da roditelji/staratelji kontaktiraju Glavni grad na broj 020/665-083 ili putem e-maila na adresu valentina.ljuljdjurovic@podgorica.me.

"U zahtjevu je neophodno navesti ime i prezime djeteta, jednog roditelja/staratelja, školu koju pohađa i termin u kojem bi učenik koristio računar (radnim danima dostupan u periodu od 08.00 do 16.00 sati). Podsjećamo, Birziminium Hub su pokrenuli Glavni grad i Unija poslodavaca 2019. godine u cilju sticanja kompetencija i podrške preduzetništvu. Sve obuke koje se inače realizuju u ovim prostorijama biće organizovane nakon termina predviđenih za učenike", dodali su iz Glavnog grada.

Preporučujemo za Vas