Barski bajkeri uručili paketiće učenicima odjeljenja sa posebnim potrebama

"Nastavićemo i ubuduće, nema ljepše satisfakcije od osmjeha ove djece i drago nam je što smo im barem za ovo kratko vrijeme uljepšali dan", rekao je "Vijestima" Zajović
100 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 25.12.2017. 11:54h

Barski bajkeri su nastavili danas lijepu praksu započetu prošle godine. Djeda mrazovi na motorima, članovi moto kluba "Bar", posjetili su OŠ "Jugoslavija" u Makedonskom naselju i uručili novogodišnje poklon paketiće učenicima odjeljenja sa posebnim potrebama. Bajkeri su se potom družili i fotografisali sa mališanima. V.d. direktorica škole Biljana Vukmanović rekla je “Vijestima” da je ovo divan gest barskih bajkera.

"Uvijek smo zahvalni za svaku donaciju, a posebno kada se radi o gestu pažnje za ovih 16 učenika", istakla je Vukmanović.

Dušan Zajović, predsjednik moto kluba "Bar", podsjetio je da su 14 članova kluba prošle subote, sedmu godinu zaredom, zajedno sa ostalim bajkerima obišli Dom u Bijeloj, te da se upravo iz te lijepe tradicije lani i izrodila ideja za posjetu ovom odjeljenju škole u Makedonskom naselju.

"Nastavićemo i ubuduće, nema ljepše satisfakcije od osmjeha ove djece i drago nam je što smo im barem za ovo kratko vrijeme uljepšali dan", rekao je "Vijestima" Zajović.

Galerija

Bonus video: