Joković: Neka ljubav, solidarnost i briga za bližnje, ispune radošću naše domove

"Vječna simbolika dana Hristovog rođenja, afirmiše temeljne ljudske vrijednosti i treba da predstavlja putokaz međusobnom uvažavanju, poštovanju i razumijevanju"
72 pregleda 3 komentar(a)
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 24.12.2017. 10:49h

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je u ime Socijalističke narodne partije Crne Gore i u svoje lično ime, povodom predstojećih Božićih praznika po Gregorijanskom kalendaru, Monsinjoru Iliji Janjiću, biskupu kotorskom, sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Crnoj Gori, iskrene čestitke.

„Vječna simbolika dana Hristovog rođenja, afirmiše temeljne ljudske vrijednosti i treba da predstavlja putokaz međusobnom uvažavanju, poštovanju i razumijevanju. Želim da u miru, slozi i spokojstvu, proslavite ovaj veliki hrišćanski praznik, koji svojim porukama podstiče najplemenitije u nama. Neka ljubav, solidarnost i briga za bližnje, ispune radošću i blagostanjem naše domove. Istrajmo u uvjerenju da su zajedništvo, tolerancija i čovjekoljublje, put koji treba slijediti kako bi gradili ljepšu budućnost za sve građane i zajedniču nam Crnu Goru“, kaže se u čestitki predsjednika SNP Vladimira Jokovića.

Bonus video: