Vujanović čestitao Božić

"Njegujući tradicionalnu bliskost, istrajmo u očuvanju međukonfesionalne i međuetničke harmonije koja je temelj našem opredjeljenju da zajednički gradimo ljepšu budućnost za svakog našeg čovjeka i domovinu Crnu Goru, čijem smo napretku bezrezervno posvećeni", naveo je Vujanović
5 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Beta-AP
Filip Vujanović, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 24.12.2017. 09:04h

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović čestitao je vjernicima i svještenstvu katoličke vjeroispovijesti veliki hrišćanski praznik Božić.

Vujanović je čestitku uputio nadbiskupu barskom i primasu srpskom Roku Đonlešaju i biskupu kotorskom Iliji Janjiću.

"Povodom Božića, svim vjernicima i vjernicama katoličke vjeroispovijesti, svještenstvu i Vama lično upućujem najsrdačnije čestitke i želje da u miru i spokojstvu proslavite dan Hristovog rođenja, najradosniji dan u hrišćanstvu", kaže se u čestitki Vujanovića.

On je naveo da su nastupajući blagi dani prilika da se u atmosferi ljubavi, sloge i razumijevanja snaži vjera u zajednički život, oličen u poštovanju iskonskih vrijednosti kojima se teži na Božić.

"Njegujući tradicionalnu bliskost, istrajmo u očuvanju međukonfesionalne i međuetničke harmonije koja je temelj našem opredjeljenju da zajednički gradimo ljepšu budućnost za svakog našeg čovjeka i domovinu Crnu Goru, čijem smo napretku bezrezervno posvećeni", naveo je Vujanović.

Bonus video: