Počeo Novogodišnji bazar u Herceg Novom

“Većina proizvoda koji će biti u ponudi ne mogu se vidjeti u redovnoj slobodnoj prodaji, a posebni su, ne samo po kvalitetu, već i po originalnosti. Posjetiocima Bazara, biće između ostalog, ponuđeni i radovi nastali u NVO „Nova šansa“, uglavnom pravljeni od recikliranog papir2, saoipštili su iz Turističke organizacije grada
191 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.12.2017. 09:58h

Novogodišnji bazar, koji organizuje Turistička organizacija Herceg Novi, na kome izlaže desetak proizvođača hrane, suvenira i upotrebni predmeta počeo je danas i trajaće do 6. januara 2018. godine.

Bazar je organizovani u pješačkoj zoni, od Bifea „Beograd“ do Trga Nikola Đurkovića, a osmišljen je kao prodajna izložba sa ciljem da predstavi tradicionalne vrijednosti ovih prostora. U duhu novogodišnjih i božićnih praznika i brojnih iznenađenja u ponudi su raznovrsni proizvodi od domaćih sitnih kolača i drugih slatkiša, do džemova, meda, ali i agruma, maslinovog ulja, sira, domaćih sokova…

“Većina proizvoda koji će biti u ponudi ne mogu se vidjeti u redovnoj slobodnoj prodaji, a posebni su, ne samo po kvalitetu, već i po originalnosti. Posjetiocima Bazara, biće između ostalog, ponuđeni i radovi nastali u NVO „Nova šansa“, uglavnom pravljeni od recikliranog papir2, saoipštili su iz Turističke organizacije grada.

Navode i da bi Novogodišnji bazar trebalo da postane redovna manifestacija i da promoviše raznovrsnu ponudu malih proizvođača i umjetnika izlagača, svakako zdrav život, ali i da obogati novogodišnji program i ukupnu ponudu grada.

Radno vrijeme Novogodišnjeg bazara biće od 9:00 do 13:00 i od 17:00 do 20:00 sati.

Galerija

Bonus video: