Miljanić član Komisije za praćenje istraga napada na novinare, Mališić na čelu Direktorata za logistiku MO

Za v.d. generalne direktorice Direktorata za upravljanje ljudskim resursima, kadrovska i statusna pitanja u Ministarstvu odbrane određena Vesna Mijović

12541 pregleda 13 komentar(a)
Miljanić, Foto: Savo Prelević
Miljanić, Foto: Savo Prelević

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Zoran Miljanić uključiće se u rad Komisije za praćenje postupanja nadležnih organa u istragama slučajeva prijetnji i nasilja nad novinarima, ubistava novinara i napada na imovinu medija, saopšteno je iz Vlade.

Na današnjoj sjednici Vlade osvojene su i odluke da za v. d. generalne direktorice Direktorata za upravljanje ljudskim resursima, kadrovska i statusna pitanja u Ministarstvu odbrane bude određena Vesna Mijović, dok je Veljko Mališić određen za v. d. generalnog direktora Direktorata za logistiku u istom Ministarstvu, do postavljenja generalnih direktora u skladu sa zakonom, a najduže do šest mjeseci.

U okviru kadrovskih pitanja, kako je saopšteno iz Vlade, doneseno je i rješenja o imenovanju Majde Terzić za predsjednicu Komisije za žalbe u postupku za povraćaj imovinskog prava ili obeštećenje.

"Jelena Maraš izabrana je za članicu Odbora direktora Društva sa ograničenom odgovornošću „Wireless Montenegro d.o.o.“ Podgorica", kazali su iz Vlade, dok je Jovana Đurović, državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomskog razvoja, imenovana za predstavnika Vlade Crne Gore u Skupštini Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Bonus video: