apostrofirao značaj Evropske omladinske kartice

Lalošević: Omladinski servisi prava adresa za mlade

"Svjesni činjenice da omladina čini budućnost svake države, postavili smo jasan cilj da njihova i naša budućnost bude što uspješnija“, kazao je Lalošević

1796 pregleda 87 reakcija 2 komentar(a)
Lalošević i predstavnici NVO Centar za omladinsku edukaciju, Foto: Uprava za sport i mlade
Lalošević i predstavnici NVO Centar za omladinsku edukaciju, Foto: Uprava za sport i mlade

Omladinski servisi predstavljaju konkretne adrese u kojima crnogorska omladina može pronaći podršku i podstrek za svoje potrebe, kao i za dalji razvoj, rekao je direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević.

On je posjetio Omladinski centar u Podgorici, i kako su kazali iz ove Uprave, upoznao se sa predstavnicima NVO Centar za omladinsku edukaciju, koji je implementacioni partner na projektu Evropske omladinske kartice.

„Omladinski servisi predstavljaju konkretne adrese u kojima crnogorska omladina može pronaći podršku i podstrek za svoje potrebe, kao i za dalji razvoj. Svjesni činjenice da omladina čini budućnost svake države, postavili smo jasan cilj da njihova i naša budućnost bude što uspješnija“, kazao je Lalošević.

Kako su rekli iz Uprave za sport i mlade, direktor je apostrofirao značaj Evropske omladinske kartice, međunarodno priznate benefit kartice za mlade uzrasta od 13 do 29 godina, koji imaju omogućeno besplatno korištenje preko 200 popusta u Crnoj Gori i 70 000 popusta u Evropi.

"Omladinski servisi će se truditi da ova kartica bude dostupna svim mladima u Crnoj Gori. Podsjećamo da je u minulom periodu, u saradnji sa partnerima na nacionalnom i lokalnom nivou podijeljeno preko 10.000 omladinskih kartica širom Crne Gore", navodi se u saopštenju Uprave.

Preporučujemo za Vas