upoznali se sa organizacijskom strukturom, namjenom i sposobnostima svojih jedinica

Ministarka odbrane u posjeti kasarni Masline

Takođe, u okviru kasarne, pripadnici Čete vojne policije demonstrirali su borilačke, vještine u obezbjeđenju VIP ličnosti, simulirali eliminisanje diverzantsko-terorističke grupe i druge sposobnost

7304 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Ministarstvo odbrane
Foto: Ministarstvo odbrane

Ministarka odbrane Olivera Injac, sa v.d. generalnog direktora Obavještajno-bezbjednosnog direktorata Aleksandrom Šaranovićem i v.d. zamjenika načelnika Generalštaba VCG pukovnikom Aleksandrom Pantovićem bila je u radnoj posjeti kasarni "Marko Miljanov Popović" u Maslinama.

Vojna vježba
Vojna vježbafoto: Ministarstvo odbrane

Tom prilikom brifing su održali komandant Bataljona za borbenu podršku, potpukovnik Ilija Đuričanin i v.d. zamjenika komandanta Bataljona za podršku, potpukovnik Rajko Radović.

Oni su ministarku Injac i saradnike upoznali sa organizacijskom strukturom, namjenom i sposobnostima svojih jedinica. Istakli su da će pripadnici Vojske Crne Gore nastaviti profesionalno da obavljaju dužnosti, kao i da kroz obuku i vježbe unapređuju znanja i vještine.

Takođe, u okviru kasarne, pripadnici Čete vojne policije demonstrirali su borilačke, vještine u obezbjeđenju VIP ličnosti, simulirali eliminisanje diverzantsko-terorističke grupe i druge sposobnosti.

Preporučujemo za Vas