Trka za 1000e počinje! Pridruži se i ti i osvoji vrijedne poklone!

Ono što je sigurno jeste da ćete se sjajno zabaviti, a uz to i zaraditi

18531 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridian
Foto: Meridian

Da li ste čuli za novu promociju sportske kladionice Meridian? Ukoliko niste, nastavite da čitate jer ono što ćemo vam reći zasigurno će vam se dopasti.

Naime, u februaru mjesecu počinje nova Meridianova promocija, a kao što možete pretpostaviti i ova vam može donijeti sjajne dobitke.

Ono što je sigurno jeste da ćete se sjajno zabaviti, a uz to i zaraditi.

Pa da objasnimo o čemu se radi…

Ova promocija je namijenjena svim ljubiteljima Lucky 6 i Lucky 5, kao i onima koji to nisu jer kada čujete šta je glavni poklon sigurni smo da ćete i vi učestvovati.

Kvalifikuj se za Trku na 1000e jer od 04.02. kreće pravo takmicenje!

Da bi se kvalifikovali, potrebno je da u periodu od 01.02.do 03.02. imate uplatu na Lucky6 ili Lucky5 u ukupnom minimalnom iznosu od 10e.

Nakon toga, igrači koji su ispunili uslov nastavljaju takmičenje koje počinje 04.02. i traje sve do momenta kada samo jedan igrač ispuni uslov i on postaje pobjednik i srećni dobitnik bonusa u iznosu od 1000e.

A da bi već kvalifikovani igrači učestvovali u glavnom takmičenju, sve što je potrebno jeste da od 04. februara svakog dana odigraju tikete Lucky 6 ili Lucky 5 u ukupnoj minimalnoj vrijednosti od 10e.

Igrač koji ne ispuni uslov svakog dana ispada iz takmičenja bez mogućnosti da se ponovo prijavi.

Kao što već znate, Meridian nikada nije poklanjao samo jednom igraču, pa tako i ovoga puta svi igrači koji budu ispali iz takmičenja do 50. mjesta, kao poklon bonus dobiće 5e na svoj račun.

Sjajno zar ne? Ne zaboravi da uskočiš u trku, a kako bi bio u toku sa promocijama zaprati Meridian na društvenim mrežama - Facebook, Instagram, kao i Twitter!