Instant Keno - brzom igrom do neodoljive zabave

Osvojite 10 000 puta više samo u Meridianu

6774 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridian
Foto: Meridian

Instant Keno na Meridian Online Kazinu! Osvojite 10 000 puta više uz srećnu kombinaciju brojeva.

Još jedna avangardna pojava na Meridian Online Kazinu!

Kako vam zvuči Instant Keno na vašem omiljenom online kazinu? Ako do sada niste imali priliku da odigrate kombinaciju brojeva na kazinu, sada imate!

Ovaj novitet na našem tržištu, dolazi nam preko proizvođača igara Expanse Studios, samo na Meridian Online Kazinu. Uživajte u neodoljivoj zabavi i odaberite vašu kombinaciju brojeva.

Sigurno ste do sada čuli za Keno. Vjerovatno ste i odigrali neku kombinaciju u kladionici ili na vašem korisničkom nalogu. Ali, zašto biste čekali vrijeme izvlačenja nove runde, kada uz Instant Keno možete sami da je pokrenete odmah po završetku prethodne runde!

O čemu se zapravo radi i šta je Keno?

Za razliku od ostalih igara ovdje učestvuje 80 brojeva (od jedan do 80 ). U svakoj rundi se izvlači 20 brojeva. Cilj igre je da pogodite što više brojeva u vašoj kombinaciji. Minimalan broj odigranih brojeva po paru jeste dva, dok je maksimalan broj odigranih brojeva 20.

Ova igra vam omogućava da odigrate više ruku istovremeno. Kada odigrate rundu, 20 brojeva biće izvučeno u par sekundi. A nakon toga odmah možete pristupiti novom izvlačenju. Nema više potrebe za čekanjem.

Osim standardnih igara, u kojima pogađate koji brojevi će biti izvučeni, čeka vas i nekoliko sporednih opklada. 80 brojeva su predstavljeni sa četiri boje a vi možete pogađati boju prvog broja.

Gađajte da li će prvi broj biti veći ili manji od 40.5. Između ostalog možete se kladiti da li će prvi broj biti paran ili neparan, ili da li će zbir prvih pet brojeva biti veći ili manji od 202.5.

Osvojite 10 000 puta više samo u Meridianu!

U zavisnosti od toga da li igrate više ili manje brojeva na tiketu, kvote su različite. Još jedna sjajnu stvar moramo istaći. Ne morate pogoditi sve brojeve da biste ostvarili dobitak! Naravno što više brojeva pogodite, veće su i potencijalne isplate. Ako pogodite 10 brojeva u nizu osvojićete 10 000 puta više od vašeg uloga! Sjajna prilika za laku zaradu!

Ne volite sami da birate kombinaciju? Nikakav problem. U svakom trenutku možete odabrati opciju nasumičnog odabira brojeva. Samo označite bilo koju kombinaciju od dva do deset brojeva, kliknite na taster "Random" i riješili ste i ovaj problem.

U svakom trenutku možete ponoviti vaše kombinacije iz prethodne runde ili duplirati uloge. Ali ni to nije sve. Prilikom svakog izvlačenja pojavljuju se i multiplikatori. Ako budete imali sreće, možete osvojiti duplo više nego što ste očekivali. Koji god vid opklade da odaberete, zabava je neizostavna!

Ako volite kazino i keno nema potrebe da birate jedno ili drugo. Instant Keno je nova igra koja spaja ova dva vida zabave. Ova igra po prvi put se pojavljuje na našem tržištu samo na Meridian Online Kazinu.

Ulogujte se na vaš Meridian korisnički nalog i zaigrajte Instant keno!