Sezona skijanja na Bjelasici

Gosti Kolašina pored rekreacije na snijegu, moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu
82 pregleda 0 komentar(a)
Kolašin (novine)
Kolašin (novine)
Ažurirano: 21.12.2017. 17:45h

"Ski opening” naziv je manifestacije, koja će biti održana 23. i 24. decembra u Kolašinu.

Gosti Kolašina, pored rekreacije na snijegu, moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu, kako na Ski-centru u Kolašin 1450, tako i na gradskom trgu.

“Oba dana vikenda od 12 do 16 sati, skijaše će na Bjelasici zabavljati DJ MrJools i DJ Shar. U subotu 23. decembra, od 19 sati, na na gradskom trgu, nastupice bend Milfhunters. Tokom vikenda predviđen je program animacije za najmlađe posjetioce. Cijena ski-pasa tokom manifestacije biće 7,5 eura, a obezbijeđen je i besplatan prevoz autobusom do skijališta. Rezervacije mjesta mogu se obaviti najkasnije do četvrtka, 21. decembra, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7 do 15 sati", saopštili su iz lokalne Turističke organizacije (TO).

"Ski-opening vikend” održava se zahvaljujući Nacionalnoj turističkoj organizaciji (NTO), uz podršku kolašinske TO.

U petak, 22. decembra, na Trgu borca biće otvoren prvi “Božićni bazar”. U autentičnim drvenim kućicama - štandovima, sve do 14. januara naredne godine, biće izložene rukotvorine i ostali proizvodi sa sjevera Crne Gore. Organizator te manifestacije je Jasmina Salihović, poslovna žena iz Švajcarske. Prvi bazar ona je, kako kaže, poklonila Kolašincima, pa će izlagači besplatno koristiti štandove. Pored toga što će značajno doprinijeti vanpansionskoj ponudi tokom praznika, zanimljivom dekoracijom, bazar je i vizuelno opelemnio gradski centar.

Bonus video: