Sekulović pozvao Lazovića da podnese ostavku

"Ako želi da se bavi politikom i da se bori za svoju političku ideju i uvjerenje koje ima svoju predstavu crnogorske trenutne stvarnosti neka izvoli"

44935 pregleda 968 reakcija 88 komentar(a)
Sekulović, Foto: Savo Prelević
Sekulović, Foto: Savo Prelević

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović pozvao je pomoćnika direktora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Uprave policije (UP) Zorana Lazovića da podnese ostavku.

"Ne znam zašto ono pismo nije završio ostavkom. Kad je odlučio onako javno da istupi to je logičan kraj takvog jednog javnog istupa. Ako želi da se bavi politikom i da se bori za svoju političku ideju i svoje uvjerenje koje ima svoju predstavu crnogorske trenutne stvarnosti neka izvoli", rekao je Sekulović gostujući na Televiziji A1.

Lazović je juče pismom obratio Sekuloviću, zbog toga što je u utorak poslao šeficu kabineta da ga obavijesti da će prvi čovjek MUP-a "u jednom medijskom gostovanju tražiti njegovu ostavku".

Povezani članci

03. Februar 2021.

Lazović: Sekulović traži moju ostavku preko medija

Lazović je pismu, u koje su "Vijesti" imale uvid, između ostalog napisao da Sekulović "očigledno nema hrabrosti, dostojanstva da sa visokim službenicima policije razgovara direktno", da im nešto kao starješina naredi kako i dolikuje, već naloge i namjere svojih mentora saopštava preko žene-posrednika".

Bonus video: