Vaš stan u Budvi i Baru dostupniji nego ikad

Naš cilj je da svaki kupac bude zadovoljan i sigurni smo da ćemo lako dogovoriti vašu kupovinu

61870 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Novi Volvox
Foto: Novi Volvox

Kompanija Novi Volvox pripremila je ekskluzivnu ponudu novih, useljivih stanova po cijeni od samo 1475 €/m2 u popularnom kompleksu The Old Bakery u Budvi, kao i posebnu ponudu stanova u luksuznom Soho City kompleksu u Baru.

Izuzetna lokacija The Old Bakery kompleksa u Budvi omogućava mir i odmor, a u isto vrijeme blizinu svih neophodnih sadržaja.

Kompleks se nalazi na samo 10 minuta hoda od centra Budve i 15 minuta od Starog grada.

Smješten je neposredno uz zelenu oazu brda Dubovica što omogućava strujanje svježeg vazduha i mir od gradske vreve.

Uz blizinu zelenog prirodnog ambijenta, The Old Bakery stanovi su nedaleko i od javnog parka, a posebna pogodnost je i minimalna udaljenost od topliškog puta i zaobilaznice.

Ukoliko želite brz izlazak iz Budve, ovo je idealna lokacija za odlazak do Tivta i Kotora i obližnjih plaža Jaz,Trsteno, Ploče itd.

Pozicija kompleksa ka jugoistoku, blizina brda Dubovica i putne zaobilaznice omogućavaju mir i odmor kao i nesmetano kretanje kroz grad bez zadržavanja i saobraćajnih gužvi.

Najsavremenije metode gradnje i kvalitetni materijali obezbjeđuju maksimalan komfor, a stanovi se prodaju sa pripadajućim garažama što je dodatna povoljnost za sve koji žele komfor i bezbrižnost.

Više informacija o ponudi stanova, kvadraturi, rasporedu prostorija i komforu možete pronaći ovdje.

Luksuzni stanovi u Soho City kompleksu, u jednom od najsunčanijih evropskih gradova, Baru, locirani su na samo 250m od mora.

Idealna pozicija, blizina šetališta uz more kao i maslinjaka čini ovaj kompleks mjestom za pravo uživanje.

Osim izuzetnog komfora stanova, kvaliteta gradnje i pozicije u samom gradu, dosadašnji kupci posebno su cijenili brz i lak izlazak na magistralu kao i blizinu Ade Bojane i ulcinjskih plaža.

Pogledajte više detalja i o stanovima u Soho City kompleksu.

Ukoliko biste željeli da već ovog proljeća uživate u svom stanu na moru, u Budvi ili Baru, pišite nam na nekretnine@novivolvox.me ili nas pozovite na +382 (0) 67 44 88 22 (klasičan i Viber poziv).

Naš cilj je da svaki kupac bude zadovoljan i sigurni smo da ćemo lako dogovoriti vašu kupovinu.